Спільний доступ до ферм між обліковими записами та організаціями
Надавайте спільний доступ до ферми безпосередньо або через організації. Адміністратор може керувати кількома організаціями.
На Ферми сторінці, у Мої ферми вкладці ви можете керувати своїми фермами та ділитися ними із зовнішніми користувачами або користувачами з вашої організації.

Створіть нову ферму на цій сторінці.
Відкрийте Організації сторінку. Її можуть бачити лише користувачі з роллю Адміністратор або Консультант .
Використовуйте пошук, щоб швидко знайти будь-яку ферму в списку.
У стовпці «Дія» ви можете поділитися будь-якою фермою з зовнішніми користувачами або користувачами з вашої організації чи припинити спільний доступ до неї.
Використовуйте елементи керування для масового надання та скасування спільного доступу.
Перейменуйте або видаліть ферму тут.
Оберіть правильний рівень доступу
Виберіть доступ залежно від того, як колаборатор пов’язаний із вашим бізнесом.
Консультант — для колег або бізнес-партнерів. Консультанти можуть мати доступ до кожної ферми в організації.
Користувач — для клієнтів, яким потрібні лише окремі ферми. Надавайте спільний доступ до кожної потрібної ферми окремо.
Додавання когось до організації не надає спільний доступ до ферм із Користувач. Відкрийте Ферми → Мої ферми, знайдіть ферму та поділіться нею з цим користувачем.
Якщо у мобільному додатку відсутні поля
Підтвердьте, що користувач прийняв запрошення до організації.
Перевірте тип його доступу в Ваш обліковий запис → Організації.
Якщо це Користувач, переконайтеся, що кожна потрібна ферма надана спільно в Ферми → Мої ферми.
Попросіть їх вийти з облікового запису та увійти знову, щоб оновити доступні ферми.
У мобільному додатку відображаються лише поля з ферм, до яких обліковий запис має доступ. Спочатку перевірте доступ у вебдодатку, щоб уникнути пропусків у роботі з оглядом і відбором зразків.
На Ферми сторінці, у Спільні зі мною вкладці ви можете керувати фермами інших користувачів, якими поділилися з вами. Ви можете знову надати до них доступ зовнішнім користувачам або користувачам з вашої організації або припинити спільний доступ до них.

Використовуйте пошук, щоб швидко знайти будь-яку ферму в списку.
Стовпець Спільно з користувачами видимий лише для користувачів із роллю Адміністратор або Консультант .
У стовпці «Дія» стовпці користувачі з роллю Адміністратор або Консультант можуть знову надати спільний доступ або припинити спільний доступ до будь-якої ферми зовнішнім користувачам або користувачам зі своїх організацій.
Ви можете видалити ферму зі списку тут. Це видалить ферму лише для вас. Вона й надалі буде доступна власнику та іншим користувачам, яким її було надано спільно.
Останнє оновлення
Це було корисно?