Deljenje kmetij med računi in organizacijami
Kmetijo delite neposredno ali prek organizacij. Skrbnik lahko upravlja več organizacij.
Na Kmetije strani, v zavihku Moje kmetije lahko upravljate svoje kmetije in jih delite z zunanjimi uporabniki ali uporabniki iz vaše organizacije.

Na tej strani ustvarite novo kmetijo.
Odprite Organizacije stran. Vidijo jo lahko samo uporabniki z vlogo Skrbnik ali Svetovalec .
Uporabite iskanje, da hitro najdete katero koli kmetijo na seznamu.
V stolpcu Dejanje lahko katero koli kmetijo delite ali prenehate deliti z zunanjimi uporabniki ali uporabniki iz vaše organizacije.
Uporabite možnosti za množično deljenje in preklic deljenja.
Tukaj preimenujte ali izbrišite kmetijo.
Izberite pravo raven dostopa
Dostop izberite glede na odnos sodelavca do vašega podjetja.
Svetovalec — za sodelavce ali poslovne partnerje. Svetovalci imajo dostop do vseh kmetij v organizaciji.
Uporabnik — za stranke, ki potrebujejo samo izbrane kmetije. Vsako potrebno kmetijo delite posebej.
Dodajanje nekoga v organizacijo ne deli kmetij z Uporabnik. Odprite Kmetije → Moje kmetije, poiščite kmetijo in jo delite s tem uporabnikom.
Če v mobilni aplikaciji manjkajo polja
Potrdite, da je uporabnik sprejel povabilo v organizacijo.
Preverite njihov tip dostopa v Vaš račun → Organizacije.
Če so Uporabnik, potrdite, da je vsaka zahtevana kmetija deljena na Kmetije → Moje kmetije.
Prosite jih, naj se odjavijo in znova prijavijo, da osvežijo svoje razpoložljive kmetije.
Mobilna aplikacija prikazuje samo polja s kmetij, do katerih ima račun dostop. Najprej preverite dostop v spletni aplikaciji, da preprečite, da bi izpustili pregledovanje in vzorčenje.
Na Kmetije strani, v zavihku Deljeno z menoj zavihku lahko upravljate kmetije drugih uporabnikov, ki so bile deljene z vami. Lahko jih znova delite z zunanjimi uporabniki ali uporabniki iz vaše organizacije ali pa ustavite deljenje.

Uporabite iskanje, da hitro najdete katero koli kmetijo na seznamu.
Zavihek Deljeno z uporabniki stolpec je viden samo uporabnikom z vlogo Skrbnik ali Svetovalec .
V stolpcu Dejanje stolpcu lahko uporabniki z vlogo Skrbnik ali Svetovalec kmetijo znova delijo ali prenehajo deliti z zunanjimi uporabniki ali uporabniki iz svojih organizacij.
Kmetijo lahko odstranite s seznama tukaj. S tem jo odstranite samo zase. Še vedno bo na voljo lastniku in drugim uporabnikom, s katerimi je bila deljena.
Nazadnje posodobljeno
Je bilo to koristno?