Usuń wybraną "Farmę" oraz wszystkie dane z nią powiązane.
Jeśli "Farma" została udostępniona przez innego użytkownika, operacja usunie tylko link. Wszystkie oryginalne dane "Farmy" pozostaną bezpieczne.
mutacja DeleteFarm { deleteFarm(input: { uuid: "<placeholder_of_farm_uuid>" }) { uuid nazwa własnośćGospodarstwa } }
Ostatnia aktualizacja 3 lata temu
Czy to było pomocne?