For the complete documentation index, see llms.txt. This page is also available as Markdown.

Bedrijven delen tussen accounts en organisaties

Deel een bedrijf rechtstreeks of via organisaties. Een beheerder kan meerdere organisaties beheren.

Op de Bedrijven pagina, in het Mijn bedrijven tabblad kunt u uw bedrijven beheren en delen met externe gebruikers of gebruikers uit uw organisatie.

Hoe u bedrijven, percelen en onderliggende gegevens deelt — 30-secondenvideo
  1. Maak vanaf deze pagina een nieuw bedrijf aan.

  2. Open de Organisaties pagina. Alleen gebruikers met de Admin of Adviseur rol kunnen deze zien.

  3. Gebruik zoeken om snel elk bedrijf in de lijst te vinden.

  4. In de Actie kolom kunt u elk bedrijf delen of het delen ervan stopzetten met externe gebruikers of gebruikers uit uw organisatie.

  5. Gebruik de bedieningselementen voor massaal delen en het delen ongedaan maken.

  6. Geef hier het bedrijf een andere naam of verwijder het.

Kies het juiste toegangsniveau

Selecteer toegang op basis van de relatie van de samenwerker met uw bedrijf.

  • Adviseur — voor collega's of zakenpartners. Adviseurs hebben toegang tot elk bedrijf in de organisatie.

  • Gebruiker — voor klanten die alleen geselecteerde bedrijven nodig hebben. Deel elk vereist bedrijf expliciet.

Iemand toevoegen aan een organisatie deelt bedrijven niet met een Gebruiker. Open Bedrijven → Mijn bedrijven, zoek het bedrijf en deel het met die gebruiker.

Gebruik Adviseur alleen voor vertrouwde interne samenwerkers. Zij krijgen toegang tot alle bedrijven van de organisatie, inclusief nieuwe bedrijven.

Als percelen ontbreken in de mobiele app

  1. Controleer of de gebruiker de uitnodiging voor de organisatie heeft geaccepteerd.

  2. Controleer hun toegangstype in Uw account → Organisaties.

  3. Als zij een Gebruikerzijn, controleer dan of elk vereist bedrijf is gedeeld op Bedrijven → Mijn bedrijven.

  4. Vraag hen om zich af te melden en opnieuw aan te melden om hun beschikbare bedrijven te verversen.

De mobiele app toont alleen percelen van bedrijven waartoe het account toegang heeft. Controleer eerst de toegang in de webapp om te voorkomen dat scout- en bemonsteringswerk wordt gemist.

Op de Bedrijven pagina, in het Gedeeld met mij tabblad kunt u bedrijven van andere gebruikers beheren die met u zijn gedeeld. U kunt ze opnieuw delen met externe gebruikers of gebruikers uit uw organisatie, of het delen ervan stopzetten.

  1. Gebruik zoeken om snel elk bedrijf in de lijst te vinden.

  2. De Gedeeld met gebruikers kolom is alleen zichtbaar voor gebruikers met de Admin of Adviseur rol.

  3. In de Actie kolom kunnen gebruikers met de Admin of Adviseur rol elk bedrijf opnieuw delen of het delen stopzetten met externe gebruikers of gebruikers uit hun organisaties.

  4. U kunt het bedrijf hier uit de lijst verwijderen. Hierdoor wordt het bedrijf alleen voor u verwijderd. Het blijft beschikbaar voor de eigenaar en voor andere gebruikers met wie het is gedeeld.

Laatst bijgewerkt

Was dit nuttig?