Ūkių dalijimasis tarp paskyrų ir organizacijų
Dalinkitės ūkiu tiesiogiai arba per organizacijas. Administratorius gali valdyti kelias organizacijas.
Skiltyje Ūkiai puslapyje, skiltyje Mano ūkiai galite tvarkyti savo ūkius ir bendrinti juos su išoriniais naudotojais arba savo organizacijos naudotojais.

Šiame puslapyje sukurkite naują ūkį.
Atidarykite Organizacijos puslapį. Jį gali matyti tik naudotojai, turintys administratoriaus arba konsultanto vaidmenį.
Naudokite paiešką, kad greitai rastumėte bet kurį ūkį sąraše.
Skiltyje Veiksmas stulpelyje galite bendrinti bet kurį ūkį su išoriniais naudotojais arba savo organizacijos naudotojais, arba nutraukti bendrinimą.
Naudokite masinio bendrinimo ir bendrinimo nutraukimo valdiklius.
Čia pervadinkite arba ištrinkite ūkį.
Pasirinkite tinkamą prieigos lygį
Pasirinkite prieigą pagal bendradarbio ryšį su jūsų veikla.
konsultanto — kolegoms ar verslo partneriams. Konsultantai gali pasiekti visus organizacijos ūkius.
Naudotojas — klientams, kuriems reikia tik pasirinktų ūkių. Kiekvieną reikalingą ūkį bendrinkite atskirai.
Pridėjus asmenį prie organizacijos, ūkiai nebendrinami su Naudotojas. Atidarykite Ūkiai → Mano ūkiai, suraskite ūkį ir bendrinkite jį su tuo naudotoju.
Jei mobiliojoje programėlėje trūksta laukų
Patvirtinkite, kad naudotojas priėmė organizacijos kvietimą.
Patikrinkite jų prieigos tipą skiltyje Jūsų paskyra → Organizacijos.
Jei jie yra Naudotojas, patvirtinkite, kad kiekvienas reikalingas ūkis yra bendrinamas skiltyje Ūkiai → Mano ūkiai.
Paprašykite jų atsijungti ir vėl prisijungti, kad atnaujintų galimų ūkių sąrašą.
Mobilioji programėlė rodo tik laukus iš ūkių, kuriuos paskyra gali pasiekti. Pirmiausia patikrinkite prieigą žiniatinklio programėlėje, kad nepraleistumėte žvalgymo ir mėginių ėmimo darbų.
Skiltyje Ūkiai puslapyje, skiltyje Bendrinama su manimi skirtuke galite tvarkyti kitų naudotojų ūkius, kuriuos su jumis bendrino. Galite juos bendrinti iš naujo su išoriniais naudotojais arba savo organizacijos naudotojais, arba nutraukti jų bendrinimą.

Naudokite paiešką, kad greitai rastumėte bet kurį ūkį sąraše.
Skiltyje Bendrinama su naudotojais stulpelis matomas tik naudotojams, turintiems administratoriaus arba konsultanto vaidmenį.
Skiltyje Veiksmas stulpelyje, naudotojai, turintys administratoriaus arba konsultanto vaidmenį gali bendrinti iš naujo arba nutraukti bet kurio ūkio bendrinimą su išoriniais naudotojais arba savo organizacijų naudotojais.
Čia galite pašalinti ūkį iš sąrašo. Tai pašalins ūkį tik jums. Jis vis tiek bus pasiekiamas savininkui ir kitiems naudotojams, su kuriais jis buvo bendrinamas.
Paskutinį kartą atnaujinta
Ar tai buvo naudinga?