Tilojen jakaminen tilien ja organisaatioiden välillä
Jaa tila suoraan tai organisaatioiden kautta. Ylläpitäjä voi hallita useita organisaatioita.
Tilat Tilat sivulla, kohdassa Omat tilat välilehdellä voit hallita tilojasi ja jakaa niitä ulkoisille käyttäjille tai organisaatiosi käyttäjille.

Luo uusi tila tältä sivulta.
Avaa Organisaatiot sivu. Vain käyttäjät, joilla on Ylläpitäjä tai Neuvoja rooli, voivat nähdä sen.
Käytä hakua löytääksesi nopeasti minkä tahansa tilan listasta.
Kohdassa Toiminnot voit jakaa minkä tahansa tilan ulkoisille käyttäjille tai organisaatiosi käyttäjille tai lopettaa jakamisen.
Käytä joukkojakamisen ja jakamisen lopettamisen ohjaimia.
Nimeä tila uudelleen tai poista se tästä.
Valitse oikea käyttöoikeustaso
Valitse käyttöoikeus yhteistyökumppanin suhteen perusteella liiketoimintaasi.
Neuvoja — kollegoille tai liikekumppaneille. Neuvojat voivat käyttää kaikkia organisaation tiloja.
Käyttäjä — asiakkaille, jotka tarvitsevat vain valitut tilat. Jaa jokainen tarvittava tila erikseen.
Henkilön lisääminen organisaatioon ei jaa tiloja Käyttäjä. Avaa Tilat → Omat tilat, etsi tila ja jaa se kyseisen käyttäjän kanssa.
Jos lohkot puuttuvat mobiilisovelluksesta
Varmista, että käyttäjä on hyväksynyt organisaatiokutsun.
Tarkista heidän käyttöoikeustyyppinsä kohdassa Tilisi → Organisaatiot.
Jos hän on Käyttäjä, varmista, että jokainen tarvittava tila on jaettu kohdassa Tilat → Omat tilat.
Pyydä häntä kirjautumaan ulos ja takaisin sisään päivittääkseen käytettävissä olevat tilansa.
Mobiilisovellus näyttää vain niiden tilojen lohkot, joihin tilillä on käyttöoikeus. Varmista käyttöoikeus ensin verkkosovelluksessa, jotta tarkastus- ja näytteenottotyöt eivät jää väliin.
Tilat Tilat sivulla, kohdassa Jaettu minulle välilehdellä voit hallita muiden käyttäjien tiloja, jotka on jaettu kanssasi. Voit jakaa ne uudelleen ulkoisille käyttäjille tai organisaatiosi käyttäjille tai lopettaa jakamisen.

Käytä hakua löytääksesi nopeasti minkä tahansa tilan listasta.
Sarakkeessa Jaettu käyttäjille sarakkeessa näkyy vain käyttäjille, joilla on Ylläpitäjä tai Neuvoja rooli.
Kohdassa Toiminnot sarakkeessa, käyttäjät, joilla on Ylläpitäjä tai Neuvoja rooli, voivat jakaa minkä tahansa tilan uudelleen ulkoisille käyttäjille tai oman organisaationsa käyttäjille tai lopettaa jakamisen.
Voit poistaa tilan listasta tästä. Tämä poistaa tilan vain sinulta. Se on edelleen saatavilla omistajalle ja muille käyttäjille, joille se on jaettu.
Päivitetty viimeksi
Oliko tästä apua?