Muokkaa lohkon nimeä
Nimeä lohko uudelleen, jotta tilan tiedot pysyvät selkeinä ja yhdenmukaisina tiimien välillä.
Jos haluat nimetä minkä tahansa peltotunnuksen uudelleen, valitse se ensin peltojen luettelosta. Avaa sitten ”Peltotoiminnot”-valikko ja valitse ”Nimeä uudelleen” -kohta.
Anna uusi nimi ja napsauta Nimeä uudelleen -painiketta tallentaaksesi sen.
Päivitetty viimeksi
Oliko tästä apua?