Poista valittu "tila" ja kaikki siihen liittyvät tiedot.
Jos "tila" oli jaettu toisen käyttäjän toimesta, toiminto poistaa vain linkin. Kaikki alkuperäisen "tilan" tiedot pysyvät turvassa.
muutos DeleteFarm { deleteFarm(input: { uuid: "<placeholder_of_farm_uuid>" }) { uuid nimi farmOwnership } }
Päivitetty viimeksi 3 vuotta sitten
Oliko tästä apua?